máj
14

Moziprojekt

| Szerző: Tom Average | 11:27 am


A fikció:

Tegyük fel, hogy a mozik látogatottsága a mai úton halad, és akár 50 év múlva az ember nem jár eme intézménybe.

A küldetés:

Üzenetet hagyunk az utókornak. A szakértő (esetünkben Báron György Balázs Béla-díjas filmesztéta), és az "utca embere" elmeséli az utókornak, milyen élményt kapott attól a korszaktól, amikor még nyitva álltak a filmszínházak kapui.

Az eszköz:

Az online filmvilág találmánya, a Youtube Doubler ihletett és nyújtott segítséget a munkánkban. Az így elkészült produkció új közegbe helyezi az apró interjúkat, a Báron-interjút, összeveti azok hangulatát, stílusát, erejét.

A csapat:

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola "online film" kurzusának 2010. tavaszi szemeszterének hallgatói:

Bácskai Andrea, Balog Barabás Tibor, Balogh Adrienn, Csapó Zsolt, Fülöp Alexandra Zsófia, Hepp Ildikó, Kecskeméti Kinga, Kiss Brigitta Virág, Knitzky Nóra, Kónya Lilla Andrea, Nagy Bernadett, Nagy Krisztina, Nagy Nikoletta, Németh Ádám, Németh Orsolya, Oláh Viktória, Pintér Szabolcs, Puss Máté Bence, Sárdi Barbara, Somlyai Dóra, Sövény Hunor, Szabó Gergely, Szepesi Dóra, Vörös Zsófia, Zengő Zsombor Bence és Gayer Zoltán vezetőtanár

További részletekért csatlakozz a facebook csoporthoz, illetve kövesd a tumbleres oldalunkat:http://moziprojekt.tumblr.com/



 

A bejegyzés trackback címe:

https://bkf.blog.hu/api/trackback/id/tr702002357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása