már
23

BKF10

| Szerző: Tom Average | 4:16 pm

2011. március 18.

Már negyedik alkalommal ültünk össze, hogy megvitassuk az előkészületeket az iskola szülinapjával kapcsolatban. A rendezvényt együtt szervezi az iskola marketing igazgatósága, az MHT, és a HÖK . Minden tervezett programot egy-egy csapat vezet, akikkel péntekenként egyeztetjük a feladatokat, ötletelünk, meghallgatjuk mi történt az elmúlt héten és kiadjuk vagy felvesszük az új feladatokat.

BKF10 néven a Facebook oldalon már megtalálható néhány információ, ajánlott folyamatosan figyelni!

Pörög a SUPERHEROES jelentkezés, ha éreztek magatokban bármilyen tehetséget, ne habozzatok a jelentkezéssel! Ha esetleg még nem tudjátok mi is ez, akkor nézzétek meg a BKF10-en. Figyeljétek a videókat is az oldalon, ötleteket meríthettek milyen produkciókat is szeretnénk látni a színpadon május 5.-én.
 

Hogy milyen hangulatban telik egy ilyen megbeszélés?

Például az esélyegyenlőségi programban, melyet idén először rendezünk meg, sok minden történt múlt hét óta. Lili nagy lelkesedéssel gyűjtötte az ötleteket, milyen lépéseket tehetnénk, tehetnétek az elfogadásért. A program címét is sikerült eldönteni: Tegyél egy lépést! Ez tényleg a lényeg lehet. Nem kell mindent egyből megoldani, kezdetnek egy-egy lépés pont elég…. A munkálatok és előkészületek szépen haladnak, nagyon érdekes programok várhatóak majd a szülinapon, ami egyébként az esélyegyenlőség világnapjára esik.

Eldöntendő kérdésekről sokat tudunk vitatkozni, mindenki a saját ötletét próbálja átvinni, néha kicsit kaotikus lesz a hangulat, de végül sikerül megegyeznünk és nagyon jó ötletek jönnek össze.

Mivel a karriercentrum által rendezett cégek napja egy napon lesz a szülinappal, így igyekeztük kitalálni, hogyan lehetne kicsit összekapcsolni a két rendezvényt úgy, hogy az mindenkinek jó legyen. A legjobb kapcsolódási pontnak az ALUMNI meghívása tűnt. Hogy hogyan hozzuk össze, arra a jövő héten visszatérünk.

Mindenki előadta, hogyan áll a rábízott munkával, és lehetőség volt az egyeztetésre, megbeszélésre, ötletcserére.

Egyelőre még csak a jelentkezéses fázisban van néhány program, például osztókat keresünk a pókerre, így szeretném megragadni az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmeteket: ha valaki affinitást érez magában arra, hogy a szülinapon osztóként vegyen részt a pókerben, feltétlenül jelentkezzen a rendezveny@bkf.hu email címen! De ide írhattok, ha bármi kérdésetek, ötletetek van, vagy ha esetleg jelentkezni akartok a SUPERHEROES versenyre!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bkf.blog.hu/api/trackback/id/tr342765342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása