máj
10

Egy eltévedt gólya hatalmas őzikeszemekkel kérdezi tőlem, hogy kicsoda az a Róka? Majd elsétál mellettünk a Vasember... Nem álmodtam, csak ott voltam a BKF 9. születésnapján!

Csütörtök reggel még úgy tűnt, hogy az egész bulit elmossa az eső és a viharos széllökések. A standos lányok behúzódtak a sátrak alá, kapkodták a repdeső szórólapokat, mindenki más az ebédlőben vagy a büfésátor alatt húzta meg magát. Bár a két "műsorvezető" kitartóan bíztatott mindenkit, úgy tűnt, vége is a bulinak, mielőtt még elkezdődött volna.
De valami felsőbbrendű erő - a főiskolák védőszentje - megkönyörült rajtunk (vagy csak Róka Jolán ráncolta össze szemöldökét az ég felé nézve.. ki tudja...), elvonultak a sötét felhők és abbamaradt a kissé viharos zápor.

A kezdeti nehézségek biztos sok embert elijesztettek, mert minden próbálkozás ellenére nehezen indult be az élet. De ahogy eltűntek a felhők és elkezdődtek a programok, lassan benépesedett az udvar és a körépület. Mindenki izgatottam olvasgatta a plakátokon a programot, néhányan a fellépő együtteseket várták a garázsban, mások az előadóterem körül gyülekeztek, hogy meghallgathassák Kőhalmi Zoltán és Tömöry Ákos, Soma Mamagésa vagy Tvrtko előadását. Számtalan más, színes program is várta az érdeklődőket: Cash Flow társasjáték, Életjáték/Déja vu, Tanár-diák foci, főzőverseny, Év Oktatója díj átadása, HVG borítók kiállítása stb. Ezen kívül a bejárat mellett kapott helyet a gólyafészek, amely a gólyák és érdeklődők találkozási pontja volt, az ebédlőben kényelmes fotelekkel várta az Alumni pont a megfáradt, "öreg" diákokat, és persze mindenki talált kedvére való itókát a koktélbárban és a sörcsapoknál.

Az iskola három épülete között buszjáratok vitték-hozták a diákokat és estére szép kis tömeg gyűlt össze, hogy végignézze a fergeteges tűzijátékot. De ne szaladjunk ennyire előre! Lássuk, mi történt a Tudás Amfiteátrumának (körépület...) 302-es termében?

Soma Mamagésa - A nemek igenje

Aki szégyenlős, mégis kíváncsi, húzza meg magát pirulva az utolsó sorban Soma előadásán, ugyanis a feminin-bomba mamagésa számára nincs tabu, legyen szó a nőiességről, a kapcsolatokról, lelki problémákról, egóról, vagy szexuális életről. Előadását azzal kezdte, hogy a könyvéről fog beszélni, amely azt taglalja, hogy mi mindenre mondanak igent a nők és férfiak, sok éves tapasztalata során milyen problémákkal, panaszokkal találkozott, milyen buktatókat rejt egy kapcsolat. (Nagyon izgi, ugye csajok?) De néhány mondattal később már olyan mélységekig ástuk magunkat, hogy hány csillagot kaphat egy férfi, és pontosan mire? A jó szerető ugyanis tökéletesen megállja a helyét a szexuális élet hat területén (csók, simogatás, stb....). Azt is megtudtuk, hogy egyszerre legalább két-három szeretőt illik (ajánlott) tartani, így nem "ragadunk" túlságosan hozzá az egyikhez, hanem szállunk virágról virágra és élvezzük a közöttük lévő különbségeket anélkül, hogy érzelmileg függővé válnánk bárkitől is (természetesen ez csak akkor érvényes, ha éppen nincs tartós párkapcsolatunk).

Könyvét hét éves tapasztalatszerzés és információgyűjtés előzte meg, csokorba gyűjtötte azokat a visszatérő problémákat, amelyekkel a nők megkeresték, és ez alapján született meg a könyv, mely mindkét szemszögből (férfi és női) megvizsgálja ezeket a testi-lelki bajokat. Előadása után pedig dedikálta könyvét (amit a helyszínen is be lehetett szerezni potom 3000 Ft-ért).

Pokoli Történetek – Angyali  történetek, avagy Két óra alatt a Föld körül Vujity Tvrtko-val

Ezt követte Vujity Tvrtko előadása, aki Észak-Korea zárt világába kalauzolt el minket, ahol a hű alattvalók elájulnak a gyönyörűségtől, ha megpillantják Kim Ir Szen vezérük életnagyságú műanyag szobrát, amint egy kis sínrendszeren végighaladva, robotszerű karmozgással integet a tömegnek... De hogy kerül a vezérnek szánt ajándékok közé egy magyar pilóta ostora? Mi sem egyszerűbb. a vezér számára felajánlott ajándéktárgyak elhelyezése nem opcionális, kérem szépen. Mint utóbb kiderült, az ostort a vámon kobozták el, majd a pilóta nevében elhelyezték a nagyúr ajándékai között. De a nép feltétel nélkül, teljes odaadással imádja a viaszból faragott, halott államfőt, aki több ezer könyvet írt, ezek közül kétszázat halála után... Ez igen! Természetesen kiderült, hogy ezeket a könyveket "alattvalói" jegyezték le, melyek a nagyúr tanácsait, mondásait, bölcsességeit tartalmazzák. A nagyúr "szemei" mindent látnak és hallanak, a nép pedig beeeee-hódol, ahogy egy nyájhoz illik.

Az est fénypontja a tűzijáték és a fergeteges afterparti volt. A színes tűzrózsák után átterelték a népet a Sugár Bowling & Pubba, ahol folytatódott a buli. Pillanatok alatt benépesült a bowling pálya, ellepték a biliárdasztalokat és a bárpultok melletti székeket. A felhőtlen hangulat összehozta a tanárokat és diákokat, a két DJ pedig gondoskodott a hangulathoz illő zenéről. Mindent összevetve, a 9. szülinap tökéletes alkalom volt, hogy egy jót bulizzunk és kipihenjük a szorgalmi időszak fáradalmait, mielőtt nekiveselkednénk a vizsgáknak. 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ~ Zoe & Laura ~
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bkf.blog.hu/api/trackback/id/tr791990075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása